A Ulusal Bayan Voleybol Ekibi, basın mensuplarıyla buluştu

Ankara’da 13-17 Temmuz’da düzenlenecek FIVB Milletler Ligi Finalleri’nde uğraş edecek A Ulusal Bayan Voleybol Grubu, medya günü etkinliğinde basın mensuplarıyla bir ortaya geldi.

TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda düzenlenen aktiflikte, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Lideri Mehmet Akif Üstündağ, A Ulusal Kadro Başantrenörü Giovanni Guidetti ve kaptan Eda Fazilet Dündar, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

GUIDETTI: “ÇOK YETERLİ BİR SONUÇ ALACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM”

Başantrenör Giovanni Guidetti, Ankara’daki Milletler Ligi Finalleri’nde seyircilerin vereceği takviyeyle başarılı olacaklarına inandığını kaydetti.

Finalleri başşehir Ankara’da oynayacakları için çok heyecanlı olduklarını lisana getiren Guidetti, “Federasyona çok büyük bir efor harcayarak bu tertibi ülkemize kazandırdığı için çok teşekkür ederiz. Ankara’da oynayacağımız için çok avantajlıyız. Milletler Ligi’nde çok fazla oyuncuya talih verdik. Bu da kadrosu nasıl kurgulayacağım ve oyuncularımı görmek ismine büyük bir talihti. Kanada’da ve İstanbul’da gördüm ki grubumuz çok gelişti, ara kat etti. Finallere hazırız. Çok sıkıntı bir final etabı olacak. Çok uygun gruplarla karşılaşacağız. Seyircimizin vereceği takviyeyle ve sahip olduğumuz büyük güçle çok güzel bir sonuç alacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

DÜNDAR: “KUPAYA UZANMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ”

A Ulusal Kadro’nun kaptanı Eda Fazilet Dündar, FIVB Milletler Ligi’nde şampiyonluğa ulaşmak için her şeyi yapacaklarını aktardı.

Ankara, Brezilya ve Kanada’da çok güçlü maçlar oynadıklarının altını çizen Eda Fazilet Dündar, “Takımın gelişim gösterdiğini görebiliyorum. Ağır periyodu sakatlıksız geçirdik. Sıhhat grubumuza teşekkür ediyorum. Çok uygun çalıştık. Hazırız. Ankara’da oynamak büyük bir avantaj olacak. Seyircinin gücünün bize geçeceğini bilmek bizim için büyük bir baht. Kolay bir rakip yok. Birinci maçı Tayland’la yapacağız. Çok uygun oynayan ve her vakit son topa kadar uğraş eden bir grup. İnşallah Ankara’da o kupaya uzanmak için her şeyi yapacağız. Umarım her şey istediğimiz üzere gelişir” halinde görüş belirtti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.